IN MEMORIAM

LUTHAR JANI 1956 - 2009

V sredo, dne 4. 3. 2009 smo se na pokopališču Bizovik pri Ljubljani poslovili od našega člana, tovariša, sodelavca in prijatelja Luthar Janija.

IN MEMORIAM JANI LUTHAR

Vsa leta obstoja društva je sodeloval pri pripravi številnih aktivnosti in dogodkov, ki smo jih načrtovali v našem veteranskem društvu. Njegova pomoč pri pripravi številnih gradiv društva, predvsem pa grafičnih predlog z uporabo računalniških orodij, je bila neprecenljiva. Zato nas je vse še toliko bolj presenetila strašna novica o njegovi nenadni smrti. Vse te zadnje mesece in dni je bil tako kot vedno poln življenja in energije. Še pred nekaj dnevi je s svojim bogatim znanjem pomagal v našem in njegovem društvu za skupne cilje, ki smo si jih zadali.

Znan je bil po tem, da ni nikoli rekel ne. Z njim si se dogovarjal samo o datumu in uri, nikoli pa ni bilo vprašanje ali je pripravljen nekaj narediti ali pomagati. Pa najsi je šlo za delo v društvu ali pomoč prijateljem in sodelavcem.

Ohranili ga bomo v trajnem spominu.