Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Balinarsko prvenstvo PVD Sever Ljubljana

Datum: 02.06.2019

Avtor/Vir: Zdravko Godnjavec

Dne 2/6-2019 smo organizirali prvenstvo PVD Sever Ljubljana - posameznikov v balinanju na balinišču BŠD Logatec.

Zbrali smo se ob 08. uri.  Po zajtrku, kavici, pozdravnem nagovoru predsednika odbora in po tehničnem dogovoru o izvedbi tekme ter žrebu, so se začele napete tekme na balinišču. Tekmovalo je 11 posameznikov, ki so bili razporejeni v štiri skupine.  V nadaljnje tekmovanje sta se udeležila najboljša dva iz vsake skupine. Zmagovalci posameznih dvobojev drugega kroga (četrtfinala) so se uvrstili v polfinale. V finale sta se  nato po zmagah uvrstila igralca Tone Koler in Zdravko Godnjavec, v polfinale pa igralca David Rado in Sašo Šraj. V finalu je zmagal Godnjavec, v polfinalu pa David. Prvi štirje tekmovalci so prejeli medalje.  Zmagovalec Godnjavec je prehodni pokal prejel že tretjič. Zato mu ostane v trajno last. Končna lestvica prvenstva posameznikov:

 

  1. mesto: Godnjavec Zdravko
  2. mesto: Koler Tone       
  3. mesto: David Rado               
  4. mesto: Šraj Sašo                                                                                     

 

Igrali so še: Torkar Andrej, Bolčina Zdravko, Slana Jože, Pasarič Jože, Tekavc Lado, Petkovšek Janez in Šraj Milan.

 

Po končanih tekmah v skupini in med kosilom smo pripravili še tekmovanji v bližanju v krog in izbijanju balinčka. V bližanju je zmagal Rado David, v izbijanju balinčka pa Zdravko Godnjavec. Letos prvič smo uvedli novost, da lahko v tekmovanju v bližanju in izbijanju sodelujejo tudi navijači.  Zmagovalca sta prejela mala pokala.

 

Dogovorili smo se, da s takim tekmovanjem nadaljujemo tudi naslednje leto. Zahvaljujem se BŠD Logatec, ki nam je brezplačno nudil vzorno pripravljena igrišča. Predvsem gre zahvala predsednici Jelki Kožman, ki je poleg sodniške funkcije skrbela še za pripravo hrane.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024