Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Kamnik-Komenda

Datum: 10.05.2019

Avtor/Vir: Ivan Brinovec

V petek 10.05.2019 ob 17.00 uri smo izvedli Zbor članov PVD Sever Ljubljana Odbor Kamnik - Komenda, v prostorih krajevne skupnosti v Rudniku pri Kamniku. Zbora se je udeležilo 41 članov našega odbora.

Na zboru sta bila prisotna predsednik PVD Sever Ljubljana Emerik PETERKA in sekretar društva Gojislav KERN. Predsednik Odbora Sever Kamnik - Komenda je podal poročilo o delu odbora za leto 2018 in program dela za letošnje leto 2019. Predsednik PETERKA pa je člane seznanil še z delom PVD Sever Ljubljana na območju delovanja društva, ter z aktualnimi dogodki, ki sledijo v nadaljevanju leta.

 

Gostje na zboru članov - predsedniki veteranskih in domoljubnih organizacij iz Kamnika,  mag. Zvone CVEK, predsednik ZB za vrednote NOB Kamnik-Komenda Dušan BOŽIČNIK, predsednik ZB za vrednote NOB Komenda Filip ŽELEZNIK, ter predsednik Zveze slovenskih častnikov Marjan SCHNABL so v svojih nagovorih poudarili dobro sodelovanje med veteranskimi organizacijami.

Posebno je dobro sodelovanje med veteranskima organizacijama PVD Sever Ljubljana Odbor Kamnik-Komenda in OZVVS Kamnik-Komenda je označil mag. Zvone CVEK, saj smo do sedaj speljali skupno kar nekaj projektov in dobro sodelovanje načrtujemo tudi v prihodnje.

 

Po uradnem delu zbora članov smo srečanje nadaljevali v družabnem vzdušju.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024