Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Domžale

Datum: 19.04.2019

Avtor/Vir: Tone Habjanič

19. aprila 2019 smo se na rednem letnem občnem zboru zbrali člani PVD Sever Ljubljana, Odbor Domžale.

V pozdravnem nagovoru je predsednik odbora Maksimiljan Karba pozdravil vse zbrane, predsednika PVD Sever Ljubljana Emerika Peterka, župana Občine Domžale Tonija Dragarja in ostale vabljene goste.

Predlagal je dnevni red in pričel s poročilom o delui v lanskem letu. Udeležili smo se večino prireditev, na katerih pa bi bili lahko še bolj številni. Dejal je, zavzeti se moramo, da se članstvo v našem društvu še poveča. Besedo je prepustil tudi gostom. Emerik Peterkaje predtavil delo celotnega društva. Na celotnem našem območju smo se v lanskem letu udeležili 167 različnih proslav, svečanosti, komemoracij, sestankov in drugih različnih prireditev in dogodkov, ter 24 športnih, družabnih in rekreacijskih prireditev. Organizirano je bilo predavanje za širši kolegij direktorja PU Ljubljana na temo »Vloga policije v obrambnem sistemu Slovenije – nekoč in danes«, usposabljanje praporščakov,razna ostala predavanja in še bi lahko naštevali.Ob 25. letnici delovanja Združenja Sever je bila izdana brošura iz katere je razvidno delovanja Združenja Sever.

Z nekaj besedami nas je nagovoril tudi župan Občine Domžale Toni Dragar, ki je pohvalil dosedanje delovanje društva, se vsem zahvalil za nesebično in odločno udejstvovanje v osamosvojitveni vojni za Slovenijo v letu 1991, vsem pa je čestitatl tudi ob 65. letnici obeleževanja občinskega praznika Občine Domžale. Predsewdnik OZVVS Domžale, Janez Gregorič je v nagovoru pozdravil vse navzoče, pohvalil vzorno sodelovanje veteranskih društev. Nadalje je povedal, da se je potrebno boriti za svoje pravice, se večje zavzemanje za Sloveniji in naše mlade zanamce.

V nadaljevanju je predsednik društva Emerik Peterka novosprejemu članu društva Ojstršek Andreju podelil srebrni Znak osamosvojitve Združenja Sever.

V zaključku je pr4edsednik odbora Maksimiljan Karba povedal, da se naslednje leto izteče mandat sedanju vodstvu odbora in bo potrebno izvoliti novo vodstvo odbora. Vsem se je zahvalil za udeležbo in zaželel prijetno druženje.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024