Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Balinarji PVD Sever Ljubljana osvojili 2. mesto v Padni

Datum: 27.04.2019

Avtor/Vir: Zdravko Godnjavec

Balinarji ekipe PVD Sever Ljubljana, odbor Vrhnika-Logatec smo bili povabljeni na balinarski turnir v Padno, ki ga je organiziralo tamkajšnje društvo. Turnir je štel tudi kot 4. memorial Bineta Žigona, pred leti umrlega neumornega predsednika kluba (v enem obdobju so bili drugi v Evropi), sicer pa prijatelja več naših članov Odbora.

Vasica Padna je slikovita in ena najlepših vasic v zaledju Pirana, obdana z oljčnimi nasadi Šavrinskega gričevja, od kjer je mogoče videti morje in tudi vrhove Slovenskih planin.

 

Turnir je potekal v okviru »Praznika olja in bledeža«, na Dan upora proti okupatorju, dne 27.aprila 2019. Povabljenih je bilo 12 društev. Naša ekipa je v prvih dveh tekmah skupine zmagala s 13:1 in 13:2 proti Marezigam in Modrem valu. V četrtfinalu smo premagal ekipo 4. julij, nato pa v četrtfinalu še favorizirano hrvaško ekipo Juricani.  V finalu smo morali priznati premoč ekipi Marjetica Koper, ki igra v 1.  ligi Slovenije. Prejeli smo pokal za 2. mesto.

Za ekipo so igrali Anton Koler, Zdravko Bolčina in Zdravko Godnjavec.

 

Po turnirju je bilo nepozabno srečanje ob obilici odlične hrane in domače pijače. Ogledali smo si tudi zelo obiskano prireditev ob prazniku v vasi.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024