Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Otvoritev prebarvanih prostorov v Porodnišnici Ljubljana

Datum: 05.03.2019

Avtor/Vir: Ivan Škulj

Člani Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Ljubljana in Policijskega veteranskega društva Sever Ljubljana smo s prostovoljnim delom in materialom donatorjev prebarvali in uredili vhod, prostor za informatorje in garderobe medicinskega osebja v pritličju Kliničnega oddelka za perinatologijo Ginekološke klinike UKC Ljubljana, slovesna otvoritev pa je bila 5. 3. 2019 ob 12.00 uri.

S tokratno dobrodelno akcijo smo končali petletno obdobje svoje pomoči ljubljanski porodnišnici in tudi počastili 28-letnico samostojne Slovenije.

 

Strokovni direktor Ginekološke klinike Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana prof. dr. Adolf Lukanović se je v nagovor v imenu uprave klinike in vseh zaposlenih zahvalil veteranom za njihovo humanitarnost, ki je po njegovih besedah "porok za ponovno obuditev pozabljenih vrednot, kot so pripadnost delu, ustanovi in državi".

 

Pozdravne beseda sta zbranim na slovesnosti namenila tudi predsednik Zveze veteranov vojne za Slovenijo Ladislav Lipič in predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever Tomaž Čas. Med zbranimi je bil tudi nekdanji predsednik republike Milan Kučan.

 

Dogodek so z odlično izvedbo popestrili člani kvarteta saksofonov policijskega orkestra.

 

Več o dogodku in fotografije so na spletni strani Zveze PVD Sever - www.zdruzenje-sever.si/sl/news/zdruzenje-sever/vojni-veterani-s-prostovoljnim-delom-polepsali-pritlicje-ljubljanske-porodnisnice.html.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024