Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Ljubljana

Datum: 20.10.2018

Avtor/Vir: Rado Kerč

Dne 20.10.2018 je bil v prostorih  »ČAS – Zasebna šola za varnostno izobraževanje d.o.o.« na Pržanu, Cesta Andreja Bitenca 68, zbor članov odbora Ljubljana, PVD Sever Ljubljana. Na odboru je bilo prisotnih 20 članov odbora,  Peterka Emerik, predsednik društva, Kern Gojislav, sekretar društva, dr. Tomaž Čas, predsednik ZPVDS.

Zaradi odsotnosti predsednika odbora Gradin Janeza, je zbor članov vodil predsednik društva Emerik Peterka. Predstavil je delo  PVD Sever Ljubljana v letu 2017 in naloge, ki so bile opravljene ali so še pred nami v letu 2018.  V nadaljevanju so zaradi odstopne izjave predsednika odbora Ljubljana Gradin Janeza, potekale volitve novega predsednika odbora, za katerega je bil soglasno izvoljen Kerč Rado. 

Antonič Marjana je predstavil listino vrednot ZPVDS, ki je bila sprejeta na skupščini ZPVDS 18/3-2017.  Predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever dr. Tomaž Čas je prisotne seznanil z nekaterimi pomembnejšimi aktivnostmi ZPVDS. Zlasti je poudaril aktivnosti, ki jih vodimo pri sprejemanju sprememb Zakona o vojnih veteranih.

Po končanem zboru je predsednik društva navzoče povabil na manjšo pogostitev v gostilno Stara pumpa v Šentvidu.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024