Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Domžale

Datum: 04.10.2018

Avtor/Vir: Tone Habjanič

4. oktobra 2018 smo se na občnem zboru zbrali člani PVD Sever Ljubljana, odbor Domžale.

V uvodnih besedah nas je nagovoril predsednik  odbora g. Maksimiljan Karba.

Pozdravil je navzoče goste g. Emerika Peterko – predsednika PVD Sever Ljubljana, podpredsednika g. Bojana Arha, ostale goste in navzoče člane. Opravičil je odsotnost Domžalskega župana g. Tonija Dragarja,ki se zaradi delavnih obveznosti ni uspel udeležiti zbora.

Z minuto molka smo počastili spomin na umrlega člana Draga Lukežiča.  Nato pa nam je predsednik odbora g. Maksimiljan Karba nanizal delo in številna dogajanja v lanskem letu. Izrazil je željo po večji udeležbi članov na prireditvah, še več aktivnosti, pred nami je dan spomina na mrtve in dolžnost,da številno obiščemo grobove pokojnih članov.

 

Poročilo o delu Ljubljanskega območja je podal podpredsednik g. Bojan Arh,in dejal, udeležili smo se vseh prireditev, preko 160 jih je bilo, prav tako smo bili aktivni tudi na področju športno rekreativnih prireditev. Omenil je tudi udeležbo na proslavi v Tacnu ob dnevu policije, dobro sodelovanje z drugimi organizacijami, tudi z generalno policijsko postaja Ljubljana. Dejal je, zadovoljni smo z dosedanjim delom katerega bomo tudi nadaljevali.

 

Z nekaj besedami nas je nagovoril tudi predsednik PVD SEVER Ljubljana g. Emerik Peterka in dejal, aktivni smo bili na celotnem Ljubljanskem področju,vsi se moramo zavzeti za še

večje število članov. Pohvaliti moram vse , ki ste delavni, še posebno pa praporščake na

katerih je tudi velika obveza. Podan je bil plan dela, katerega tudi letošnje leto pridno izvajamo. Še tesneje se moramo povezovati z ostalimi društvi, pridobiti nove člane, voditi vse dosedanje aktivnosti, še bolj številno sodelovati na vseh prireditvah in komemoracijah na celotnem Ljubljanskem območju.

 

Kot običajno smo občni zbor zaključili ob prigrizku in prijetnem klepetu.

Zbor članov odbora Domžale 2018


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024