Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Litija

Datum: 15.09.2018

Avtor/Vir: Dušan Jovanovič

V lepem sončnem popoldnevu dne 15.9.2018 smo imeli člani PVD Sever Ljubljana Odbor Litija 19. tradicionalno srečanje v lovski koči na Grilovcu.

Številne člane odbora sta obiskala župan Občine Litija g. Franci Rokavec, podpredsednik PVD Sever Ljubljana g. Ivan Škulj, predsednik OZVVS Litija-Šmartno g. Ivan Lovše in g. Petje Radovan ter Jože Dernovšek častni član Občine Litija in pobudnik za postavitev zastave Zveze policijskih veteranskih društev na GEOSS-u.

Predsednik odbora Dušan Jovanovič je prisotne seznanil z z dosedanjimi aktivnostmi odbor Litija v letu letošnjem letu, ter predstavil naloge, ki nas čakajo še do konca leta.

Podpredsednik PVD Sever Ljubljana g. Ivan Škulj je pohvalil Odbor Litija za uspešno izvajanje vseh aktivnosti, katere smo izvedli v letu 2018. Prisotne je tudi podrobno seznanil z delovanje celotnega društva. Župan g. Franci Rokavec, ki je tudi član našega odbora Litija je pohvalil naša tradicionalna srečanja na Grilovcu in na predlog predsednika Odbor Sever Litija obrazložil aktivnosti v zvezi prestavitve in obnovi pomnika osamosvojitvene vojne za Slovenijo in istočasno ureditev parka spominov. Predsednik OZVVS Litija-Šmartno g. Ivan Lovše je spomnil na Listino o medsebojnem sodelovanju, katera je bila podpisana 25.11.2015 v kateri poudarjamo skupno voljo in interes o medsebojnem sodelovanju. Poudaril je dobro sodelovanje in verjame, da bo tako tudi v bodoče. Častni član g. Jože Dernovšek se je zahvalil za vabilo in pomen, ki ga ima prisotnost zastave Združenja Sever na GEOSS-u.


Ob zaključku uradnega dela se je predsednik Dušan Jovanovič zahvalil sponzorjem KGZ Litija, Domu za starejše Tisje, Lovski družini Šmartno in Občini Litija, da se je 19. srečanje uspešno izvedlo z minimalnimi finančnimi stroški. Sledilo je družabno srečanje.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024