Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Slovesnost ob dnevu državnosti in dnevu slovenske policije

Datum: 20.06.2018

Avtor/Vir: Gojo Kern

Ob dnevu državnosti in in dnevu slovenske policije smo Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana, Policijska uprava Ljubljana, Klub upokojenih delavcev MNZ - Maksa Perca Ljubljana, Regionalni odbor IPA Ljubljana in Območni policijski sindikat Ljubljana, v sredo, 20. junija 2018 organizirali proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov teh organizacij in društev, ki je potekalo Policijski akademiji v Tacnu.

Ob 11.00 uri se je pričela slovesnost v telovadnici Policijske akademije. Ob tej priložnosti sta direktor PU Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in nanemstnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnar podelila priznanja policije delavcem policijskih enot z območja PU Ljubljana.

Po podelitvi priznanj policije je podpredsednik PVD Sever Ljubljana Andrej Janežič članom našega društva podelil priznanja Združenja Sever in sicer 2 Bronasta znaka Združenja Sever in 1 Srebrni znak Združenja Sever, katere se podeli članom za dolgoletno uspešno delovanje Združenja Sever.

Po slovesnosti je vjedilnici Policijske akademije potekalo družabno srečanje.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024