Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Proslava ob dnevu samostojnosti in enotnosti na Vrhniki

Datum: 21.12.2017

Avtor/Vir: Zdravko Godnjavec

Občina Vrhnika je v soorganizaciji z ZIC Vrhnika, OZVVS Vrhnika-Borovnica, Odborom  Sever Vrhnika-Logatec, društvom ljubiteljev narave in običajev Vrhnika in PGD Vrhnika, organizirala slovesnost ob Dnevu samostojnosti in enotnosti, ki je potekala dne 21.12.2017 ob 18. uri v CD Vrhnika.

Govornika sta bila župan Stojan Jakin in vojni veteran Jožef Molk. Slednji je v svoji predstavitvi dogajanja v času pred plebiscitom omenil tudi delo Policijske postaje in njene vloge.

 

Eno uro dolg program je bil v senci prihajajočega Cankarjevega leta 2018 obarvan z njegovimi misli in citati. Za pevsko kuliso sta poskrbela osnovnošolska zbora Drumeljca in Ivanjščice, za plesno kuliso učenci  Plesne šole Petka, za glasbeno pa šolski ansambel ter Pihalni orkester Vrhnika.

Po slovesnosti je sledilo druženje, na katerem je za sladki del poskrbelo Društvo kmečkih in podeželskih žena Vrhnika in Cankarjev hram.

 

Na slovesnosti je Odbor Sever Vrhnika-Logatec sodeloval s praporom odbora in praporščakom ter predsednikom v uniformi, prisotnih je bil 7 naših članov.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024