Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Proslava ob dnevu državnosti in Dnevu Slovenske policije v Tacnu

Datum: 15.06.2016

Avtor/Vir: Gojo Kern

Ob dnevu državnosti in in Dnevu Slovenske policije smo Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana, Policijska uprava Ljubljana, Klub upokojenih delavcev MNZ - Maksa Perca Ljubljana, Regionalni odbor IPA Ljubljana in Območni policijski sindikat Ljubljana, v sredo, 15. junija 2016 organizirali proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov teh organizacij in društev, ki je potekalo v športnem parku Policijske akademije v Tacnu.

Ob 11.00 uri se je pričela slovesnost v telovadnici Policijske akademije. Ob tej priložnosti sta direktor PU Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in namestnica generalnega direktorja policije mag. Tatjana Bobnarpodelila priznanja policije delavcem policijskih enot z območja PU Ljubljana. Med prejemniki priznanj policije je tudi naše društvo, ki je za dolgoletno sodelovanje in pomoč policiji na področju zagotavljanja varnosti, prejelo Bronasti znak policije za sodelovanje. Priznanje je prevzel predsednik društva Emerik Peterka.

Po podelitvi priznanj policije je predsednik PVD Sever Ljubljana Emerik Peterka članom našega društva podelil priznanja Združenja Sever in sicer 1 Bronasti in 5 Srebrnih znakov osamosvojitve, ter 4 Bronaste znake Združenja Sever in 7 Srebrnih znakov Združenja Sever, katere se podeli članom za dolgoletno uspešno delpovanje Združenja Sever.

 

Po slovesnosti je v športnem parku Policijske akademije potekalo družabno srečanje.

 


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024