Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov Odbora Domžale

Datum: 22.04.2016

Avtor/Vir: Tone Habjanič

22/4-2016 smo se člani PVD Sever z domžalskega območja zbrali na letnem občnem zboru. Predsedoval in vodil ga je Maksimiljan Karba, predsednik PVD Sever Ljubljana, odbor Domžale.

V uvodnih besedah je pozdravil vse navzoče člane in povabljene goste . Prisluhnili smo poročilu o delu v letu, ki je za nami. V njem smo se udeležili številnih prireditev in svečanosti, pozabili pa nismo niti na sodelovanje v drugih dogajanjih. Predsednik je izrazil željo, da se v prihodnje dogodkov in drugih pri-reditev udeležujemo še v večjem številu, saj tudi na tak način gojimo ljubezen in narodno zavest do naše samostojne Slovenije, ki smo si jo priborili.

Občnega zbora sta se udeležila tudi Janez Gregorič, predsednik OZVVS Domžale in Andrej Janežič, podpredsednik PDV Sever Ljubljana. Slednji je nanizal vrsto aktivnosti, ki smo jih uspešno opravili v letu 2015, ob tem pa poudaril, da nas obilo dela čaka tudi v prihodnje. V društvo Sever je povabil ne le udeležence osamosvojitve-ne vojne, temveč tudi ostale istomisleče simpatizerje. Podan je bil tudi program dela za leto 2016 s poudarkom na najpomembnejših dogajanjih. Z minuto molka smo se poklonili spominu na lani umrlega člana PDV Sever Janeza Marna.

Ob zaključku se je predsednik zahvalil za dobro udeležbo, prisotni pa smo se kar nekaj časa še zadržali v prijetnem klepetu.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024