Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Redna letna skupščina Zveze policijskih veteranskih društev Sever

Ptuj, Hotel Primus
Datum: 14.03.2015

Avtor/Vir: Anton Pozvek

V soboto 14. marca je bila v hotelu Primus na Ptuju redna letna skupščina Zveze policijskih veteranskih društev Sever.

109 delegatov iz 12 policijskih veteranskih društev je obravnavalo in potrdilo poročilo o delu Združenja Sever in finančno poročilo za leto 2014 ter poročilo nadzornega odbora in častnega razsodišča. Sprejeli so program dela združenja in finančni načrt za 2015. Delegati so tako podprli vse aktivnosti združenja v preteklem letu in izrazili podporo vodstvu Združenja Sever za vodenje aktivnosti v letu 2015.

 

Skupščine so se udeležili številni gostje: generalni direktor policije Marjan Fank, vodja Službe generalnega direktorja policije Tomaž Pečjak, ki je po novem zadolžen tudi za koordinacijo sodelovanja med Policijo in Združenjem Sever, direktor Policijske uprave Maribor Danijel Lorbek, predsednik Zveze veteranov vojne za Slovenijo Ladislav Lipič, častni predsednik Zveze društev vojnih invalidov Slovenije Ivan Pivk, član predsedstva Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije Andrej Marinc, podpredsednik Zveze slovenskih častnikov Tomaž Lavtižar, podpredsednik Združenja policijskih šefov Slovenije Edvard Cvetko, številni pa so svojo odsotnost pisno opravičili in izrazili podporo in čestitke našemu delovanju in sodelovanju. Kulturni program so prispevali kvartet klarinetov Policijskega orkestra v sestavi Gašper Glas, Marjan Grošelj, Matej Klemen in Sebastijan Borovšak, ter duo harmonikarjev Simon Žnider in Enej Marin iz Glasbene šole Karol Pahor Ptuj. Udeležence je obiskala tudi skupina ptujskih kurentov in pregnala zle duhove, ki bi želeli škodovati članom Združenja Sever v letu 2015.

 

Na skupščini je bila bivšemu predsedniku Združenja Sever Mihi Molanu podeljena Plaketa Sever (glej obrazložitev v prilogi), ki je prejemnik ni mogel prevzeti 1. decembra lani v Cankarjevem domu.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024