Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Tradicionalno prednovoletno srečanje s svojci padlih v vojni za Slovenijo

Domžale
Datum: 29.11.2014

Avtor/Vir: Jože Kuzman

Letošnje tradicionalno srečanje, ki smo ga organizirali veterani vojne za Slovenijo, veterani Združenja Sever in Študentska organizacija Univerze v Mariboru je bilo v soboto, 29. novembra v hotelu Krona v Domžalah.

Na teh srečanjih, ki potekajo že drugo desetletje, jim želimo organizatorji samo na naš način povedati, kako jih cenimo in nenazadnje, kako jih imamo radi.

Organizacijo srečanja so prevzeli veterani Domžal, z njihovim neumornim predsednikom Janezom Gregoričem, zato ni bilo skrbi, da jim ne bi uspelo. In res je bilo vse dobro organizirano in prijetno. Združenje Sever so na srečanju zastopali dr. Tomaž Čas, predsednik Združenja Sever, Ememrik Peterka, predsednik PVDS Ljubljana in Maks Karba, predsednik PVDS Ljubljana-odbor Domžale.

Po začetnih pozdravih organizatorjev so bila razdeljena priložnostna darila, ki jih je prispevala Študentska organizacija Maribor.Pred kosilom je potekal še krajši kulturni program. Čeprav se nas je zbralo več, kot smo pričakovali, je bilo vsega prehitro konec. 


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024