Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Komemoracijo na Vrhniki in Borovnici

Datum: 01.11.2014

Avtor/Vir: Zdravko Godnjavec

Občinsko društvo ZB za vrednote NOB Borovnica je ob dnevu spomina na mrtve na žalno svečanost povabila tudi Odbor Sever Vrhnika-Logatec. Svečanost je bila dne 31.10.2014 ob 15. uri pri spominski plošči padlim med NOB pri Osnovni šoli dr. Ivana Korošca v Borovnici. Prireditve smo se udeležili v veteranski uniformi.

Na Vrhniki je ZB za vrednote NOB Vrhnika, pod pokroviteljstvom občine Vrhnika in v sodelovanju z OZVVS Vrhnika-Borovnica in našega odbora Sever Vrhnika-Logatec, organizirala spominsko slovesnost ob Dnevu spomina na mrtve, dne 1.11.2014 ob 10. uri pri grobnici »Na Drči«. 

 

K spomeniku pri grobnici so venec položili predsednik OZVVS Vrhnika,Borovnica dr. Marjan Rihar (sicer tudi naš član), predsednik ZB za vrednote NOB Vrhnika Jani Kikelj in predsednik našega odbora Sever Zdravko Godnjavec, v svečani uniformi. Na prireditvi smo sodelovali tudi s svojim praporom odbora in praporščakom Pirc Rajkom.

Slavnostni govornik je bil župan občine Vrhnika Stojan Jakin. V kulturnem programu so sodelovali učenci OŠ Antona Martina Slomška Vrhnika, pevke in pevci MePZ Mavrica Vrhnika in vrhniška godba na pihala pod vodstvom Milana Matičiča, ki je tudi član našega odbora.

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024