Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

13. veteranske športne igre

Šmarje pri Jelšah
Datum: 14.06.2014

Avtor/Vir: Anton Pozvek

13. veteranskih športnih iger se je udeležilo 550 športnikov in športnic ter številni navijači, ki so s svojim bučnim navijanjem popestrili športna dogajanja.

Na otvoritveni slovesnosti so udeležence pozdravili in jim zaželeli uspešno tekmovanje dr. Tomaž Čas, predsednik Združenja Sever, Ladislav Lipič, predsednik ZVVS, župan občine Šmarje pri Jelšah in predsednik športne komisije ZVVS Adi Vidmajer, ki je igre tudi otvoril.

Po odpovedi tekmovalcev PVDS za Pomurje zaradi tragičnih smrti policistov v prometni nezgodi na avtocesti, so se tekmovanja udeležile ekipe iz štirih PVD Sever (CE, LJ, MB, in NM).

Tekmovanja v šestih športnih panogah so potekala tekoče in brez resnejših težav. Komisija za pritožbe letos ni imela. Navkljub veliki tekmovalnosti na igrah nismo zabeležili telesnih poškodb.

Ekipni zmagovalci letošnjih športnih iger so postali tekmovalci iz OZVVS Zgornja Gorenjska, drugo mesto je osvojila ekipa OZVVS Šmarje pri Jelšah, tretje mesto pa je osvojila ekipa OZVVS Spodnja Savinjska dolina. Med ekipami Sever so zmagali tekmovalci PVDS Celje, pred PVDS Maribor in PVDS Ljubljana. Na zaključni prireditvi so bili najboljšim ekipam in posameznikom v posameznih disciplinah podeljeni pokali in medalje.

Udeleženci so bili z izvedbo iger zadovoljni in so izražali čestitke za dobro organizacijo letošnjim organizatorjem OZVVS Šmarje pri Jelšah in PVDS za celjsko območje-odbor Šmarje.
V prilogi so objavljeni uradni rezultati 13. športnih iger in nekaj foto utrinkov.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024