Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Humanitarna pomoč

Datum: 21.05.2014

Avtor/Vir: Emerik Peterka

Nekatere predele Srbije ter Bosne in Hercegovine je prizadelo močno deževje zaradi katerega je prišlo do katastrofalnih poplav. Zaradi posledic poplav je prišlo do ogromne materialne škode in izgube življenj. Veliko ljudi pa je ogroženih in potrebuje pomoč.

K zbiranju pomoči za vse prizadete so pristopili tudi Združenje Sever, ZVVS in Zveza slovenskih častnikov. Generalna policijska uprava pa je pričela z zbiranjem pomoči za bosanske in srbske policiste.

Vsem članom predlagam, da se pridružite tej humanitarni akciji z zbiranjem finančnih sredstev ter hrane in drugih najnujnejših potrebščin kot so spalne vreče, zložljive postelje, posteljnina, gumijasti škornji, plenice, ustekleničena voda, konzervirana hrana, odeje, žepne svetilke in podobno.
Predlagam, da potrebščine, ki jih boste donirali oddate najbljižji enoti Rdečega križa na vašem območju. Kdor želi pa to lahko dostavi tudi na sedež društva na Vodnikovi 43/A, v Ljubljani.

Tisti, ki želijo donirati finančna sredstva, jih lahko nakažejo na TRR Rdečega križa Slovenije, Mirje 19, 1000 Ljubljana:
- TRR: SI56 0310-0111-1122-296
- SWIFT: SKBASI2X
- Koda namena: CHAR
- Sklic za Bosno: 00-937057
- Sklic za Srbijo: 00-937058
- BIC banke: SKBASI2X
- Koda namena: CHAR.

Kdor želi donirati finančna sredstva namensko za bosanske in srbske policiste, lahko denar do 30/5-2014 odda na najbližji policijski postaji, kjer tudi policisti zbirajo denarno pomoč, ali pa denar prinese na sedež društva, od koder ga bomo poslali na Generalno policijsko upravo.

Upam, da bomo z zbranimi finančnimi in drugimi sredstvi ljudem v Bosni in Hercegovini ter Srbiji vsaj delno olajšali stisko in pomagali sanirati škodo.

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024