Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Razvitje prapora odbora Domžale

Datum: 03.04.2014

Avtor/Vir: Tone Habjanič

Člani Policijsko veteranskega društva Sever Ljubljana – odbor Domžale, smo se 3. aprila 2014 zbrali na letni skupščini, katero je vodil predsednik Maksimilijan Karba.

V uvodnih besedah je pozdravil vse navzoče člane, povabljene goste ter praporščake širšega Ljubljanskega območja. Podal je poročilo o delu za preteklo leto in poudaril, da bi moralo biti članstvo ter društvo bolj aktivno. Trenutno šteje društvo preko 50 članov, res pa je, da jih nekaj še do danes ni poravnalo članarine. Besedo je prepustil predsedniku PVD SEVER – Ljubljansko območje g. Emeriku Peterki. Ta pove, da je trenutno iz širšega ljubljanskega območja vključenih v društvo skoraj tisoč članov. Lansko leto je bilo dela na pretek. Številne slovesnosti ter športne aktivnosti so bile po programu uspešno izpeljane. Veliko dela nas čaka tudi v letošnjem letu, v katerem se bomo morali še bolj boriti za odvzete pravice, ter pomagati številnim članom, ki prosijo za pomoč ob vse večji socialni stiski.

 

Z nekaj besedami sta nas nagovorila tudi župan občine Domžale g. Toni Dragar ter predstavnik občine Trzin g. Jože Kosmač. Slednji je dejal: »Čestitam vam za dosedanje delo. Vesel sem, da se je društvo odločilo za svoj prapor.« Sledilo je slovesno razvitje novega prapora PVD SEVER – odbor Domžale.

 

Predsednik Karba se je zahvalil vsem članom društva, županom sosednjih občin ter vsem, ki so prispevali finančna sredstva za nov prapor, kateri naj bi v bodoče služil svojemu namenu. Po končani slovesnosti smo se zadržali v prijetni družbi.

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024