Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Državni prvenstvi Združenja Sever in Policije

Golte 2014
Datum: 14.02.2014

Avtor/Vir: Anton Pozvek

V petek 14. februarja je Policijsko veteransko društvo Sever za celjsko območje v sodelovanju s ŠD Modras, Policijsko akademijo in Združenjem Sever izvedlo državno prvenstvo Združenja Sever in državno prvenstvo Policije v veleslalomu 2014.
Tekme, ki je potekala v lepem vremenu in dobro pripravljeni progi, se je udeležilo 71 tekmovalcev iz 10 policijskih veteranskih društev Sever in 74 tekmovalcev iz 11 ekip Policije. Na tekmi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, odsotnost poškodb pa kaže na dobro pripravljenost tekmovalcev.

Zaključna slovesnost s podelitvijo medalj najboljšim posameznicam in posameznikom ter pokalov najboljšim trem ekipam v obeh kategorijah je bila ob 14. uri na odprti terasi hotela Golte. Zbrane sta nagovorila Miha Molan, predsednik Združenje Sever in mag. Karol Turk, namestnik generalnega direktorja policije. Medalje in pokale v kategoriji Sever sta podelila predsednik ZS Miha Molan in predsednik komisije za šport pri ZS mag. Darko Repenšek. V kategoriji MNZ/Policija je medalje najboljšim posameznikom podelil namestnik GDP mag. Karol Turk. Prijetno vzdušje so soustvarjali odličen povezovalec in skupina ptujskih kurentov DEMONI.

Rezultati so objavljeni v pripetkah.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024