Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Slovesnost v Tacnu

Datum: 19.06.2013

Avtor/Vir: Gojislav Kern

Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana, Policijska uprava Ljubljana, Klub upokojenih delavcev MNZ - Maksa Perca Ljubljana, Regionalni odbor IPA Ljubljana,  Območni policijski sindikat Ljubljana so v sredo, 19. junija 2013 organizirali proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov teh organizacij in društev, ki je potekalo v športnem parku Policijske akademije v Tacnu.
Ob 11.00 uri se je pričela slovesnost v počastitev dneva policije in dneva državnosti v telovadnici Policijske akademije. Ob tej priložnosti sta direktor PU Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in direktor Policijske akademije g. Danijel Žibret podelila priznanja policije delavcem policijskih enot z območja PU Ljubljana, predsednik PVD Sever Ljubljana Emerik Peterka pa znake osamosvojitve novim članom društva.

Na prireditvi je nastopili otroški pevski zbor  OŠ Vič z mentorico Alenko Kovačič Divjak.  Program je popestrila tudi glasbena skupina Sever.

Dogajanje na družabnem srečanju v Tacnu smo popestrili s predstavitvijo Programa Svit, saj je Združenje Sever od januarja letošnjega leta podpornik in promotor tega programa.

Po uradnem delu programa je sledilo družabno srečanje.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024