Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Vrhnika-Logatec

Datum: 21.06.2013

Avtor/Vir: Zdravko Godnjavec

Letni zbor članov odbora Sever Vrhnika – Logatec smo organizirali v petek, dne 21.6.2013 ob 16. uri v Športnem parku Blatna Brezovica.
Zbora se je udeležila dobra tretjina članov. Skupaj z ženami in gosti je bilo prisotnih 70 oseb.

Ob 19. uri je bil delovni sestanek, ki ga je vodil predsednik odbora Zdravko Godnjavec. Najprej je pozdravil člane in goste, nato pa je podal nekaj številčnih podatkov o odboru.  Z minutnim molkom smo počastili člana Donik Janeza, ki je umrl v letošnjem letu. Nato je predsednik podal poročilo o delu v letošnjem letu ter načrt aktivnosti do konca leta. V nadaljevanju je spomnil na balinarsko prvenstvo PVD Sever Ljubljana, katerega organizator je naš odbor, na neplačevanje članarine (20 članov je še ni plačalo) in na pobudo za spremembo 101. člena Zujf-a in podpise na UE.

Zaradi bolezni predsednika pododbora Vrhnika Drole Mira je predlagal, da izvolimo novega predsednika in predlagal Petkovšek Janeza. Člani so ga izvolili z vsemi glasovi.

Sledilo je podelitev priznanja srebrni znak osamosvojitve novemu članu Pivk Jožetu. Priznanje sta podelila podpredsednika društva Škulj Ivan in Logar Zvone.

Pod »razno« je Godnjavec podelil nekaj značk, opozoril člane na sporočanje sprememb glede podatkov o e-pošti in zaželel prijetno počutje na pikniku. Član Rupnik Andrej se je za trud pri vodenju odbora zahvalil predsedniku.

Sledilo je družabno srečanje ob odlični hrani in pijači.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024