Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Balinarji 3. na turnirju v Padni

Datum: 05.05.2013

Avtor/Vir: Zdravko Godnjavec

Balinarji ekipe PVD Sever Ljubljana, odbor Vrhnika-Logatec smo bili povabljeni na balinarski turnir v Padno, ki ga je organiziralo tamkajšnje društvo ob 20. letnici obstoja. Turnir je štel tudi kot 1. memorial Bineta Žigona, pred kratkim umrlega neumornega predsednika kluba ( v enem obdobju so bili drugi v Evropi), sicer pa prijatelja več naših članov Odbora.

Ponosni smo bili na to, da  so nas povabili v Padno! To je slikovita in ena najlepših vasic v zaledju Pirana, obdana z oljčnimi nasadi Šavrinskega gričevja, od kjer je mogoče videti morje in vrhove Slovenskih alp.

Turnir je potekal v okviru »Praznika olja in bledeža«, sončnega dne 5. maja 2013. Povabljenih je bilo 12 društev. Kljub temu, da smo se težko zbrali in sestavili ekipo, je naša ekipa prikazala dobre igre in na koncu dosegla 3. mesto. Zmagala je domača ekipa, sestavljena iz vrhunskih igralcev, ki so gladko zmagovali skozi vsa kola. Še največ odpora smo jim nudili ravno mi. Za tretje mesto smo prejeli pokal. Glede na pozitivne odzive primorskih balinarjev in gledalcev smo vendarle tudi nekaj prispevali k promociji veteranstva in Združenja Sever.

Po turnirju je bilo nepozabno srečanje ob obilici odlične hrane in domače pijače. Upamo na povabilo tudi drugo leto!

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024