Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Državno prvenstvo Združenja Sever v velelslalomu

Golte
Datum: 15.02.2013

Avtor/Vir: Anton Pozvek

V petek 15. februarja je PVD Sever za celjsko območje v sodelovanju s ŠD Modras, Policijsko akademijo in Združenjem Sever izvedla državno prvenstvo Združenja Sever v veleslalomu 2013 in prvenstvo delavcev Policije in MNZ. Pred tem je bilo na Golteh izvedeno tudi tekmovanje v
veleslalomu policistov in upokojencev PU Celje.

Tekme se je udeležilo 54 tekmovalcev iz 8 policijskih veteranskih društev Sever in 23 tekmovalcev v kategoriji MNZ/Policija. Na tekmi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, odsotnost poškodb pa kaže tudi na dobro pripravljenost tekmovalcev.

Zaključna slovesnost s podelitvijo medalj najboljšim posameznicam in posameznikom ter pokalov najboljšim trem ekipam je bila ob 14. uri na odprti terasi hotela Golte. Zbrane je nagovoril direktor SC Golte Ernest Kovač. Medalje in pokale v kategoriji Sever sta podelila predsednik ZS Miha Molan in predsednik komisije za šport pri ZS mag. Darko Repenšek. Ekipa PVDS za celjsko območje je prejela tudi prehodni pokal za leto 2013. V kategoriji MNZ/Policija je medalje najboljšim posameznikom podelil vodja OKC PU Celje Božidar Pezdevšek. Prijetno vzdušje so soustvarjali tudi skupina ptujskih kurentov DEMONI. Posebno medaljo za udeležbo je prejela že več let najstarejša udeleženka tekmovanj Združenja Sever v veleslalomu Biserka Debeljak, ki v svoji starostni kategoriji še nima konkurence. 

 


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024