Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje-dopolnitev

Datum: 02.11.2012

Avtor/Vir: Gojo Kern

31.12.2012 se nezadržno bliža in treba si bo urediti dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Do sedaj je država za vojne veterane plačevala dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri treh zdravstvenih zavarovalnicah in sicer pri Vzajemna zdravstvena zavarovalniva, d.v.z., Triglav zdrtavstvena zavarovalnica, d.d. in Adriatic Slovenica, zavarovalna družba d.d.. Tem istim smo posredovali pobudo, da pripravijo ugodne ponudbe za dopolnilno zdravstveno zavarovanje vojnih veteranov po 1.1.2013. 

V priponki pošiljam izboljšane ponudbe zavarovalnic, pri katerih imamo vojni veterani sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Opozarjamo, da smo zadnje dni dobili informacije s terena, da posamezne zavarovalnice ali zavarovalne agencije mimo dogovora pošiljajo svojim zavarovancem (predvsem veteranom) obrazce za podlajšanje zavarovanja. Treba se je zavedati, da si zavarovalnica na tak način zagotovlja zadržanje zavarovanca vsaj še za eno leto, predno je možno zamenjati zavarovalnico, zavarovalna agencija pa s tem ustvarja zaslužek.

Dobro premislite predno se boste odločili za podaljšanje ali spremembo zavarovalne pogodbe, ki jo je za vas sklenila območna upravna enota in do 31.12.2012 za vas plačevala DZZ. Ne nasedajte kratkoročnim učinkom ponudb!

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024