Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zaključni turnir medobčinske lige v balinanju

Datum: 07.10.2012

Avtor/Vir: Zdravko Godnjavec

Odbor Sever Logatec-Vrhnika je bil letos organizator zaključnega turnirja Medobčinske lige v balinanju, v kateri nastopajo ekipe iz šestih občin. Kot smo že poročali, smo v tej ligi osvojili 1. mesto brez poraza.

Zaključni turnir lige smo organizirali v nedeljo 7.10.2012 med 09. in 17. uro na baliniščih BŠD Logatec. Po obilnem zajtrku se je 11 ekip zbralo v zboru. Udeležence je v imenu PVD Sever Ljubljana pozdravil predsednik odbora Zdravko Godnjavec, tehnično plat izvedbe pa je predstavil vodja lige Miran Štupica. Ekipe so bile po žrebu razdeljene v 4 skupine, zmagovalci in drugouvrščeni pa so nadaljevali tekmovanje. Po kosilu se je nadaljevalo četrtfinale, polfinale in finale.

Naša ekipa Sever je po uspešnem predtekmovanju z dobrimi igrami prišla v finale, v katerem smo morali priznati zmago ekipi Blagajana Vrhnika. Ta nas je presenetila z odličnim začetkom in povedla z 8:0, na koncu pa bil rezultat finala 10:9.  Zasedli smo  2. mesto na turnirju, kar je vsekakor lep uspeh, za katerega smo prejeli 2 pokala. Tretje mesto je osvojila ekipa Horjula, četrto pa ekipa OZ VVS Vrhnika.

Po odzivu udeležencev je bil turnir dobro organiziran. Razen nekaj minut, nam je služilo tudi vreme. Udeležence smo trikrat postregli s hrano, tekmovalci in gledalci, ki jih je bilo preko 50, pa so se lahko okrepčali v bifeju Balinček. Druženje je trajalo do poznih večernih ur.

Posebna zahvala gre vodji lige Miranu Štupica ter balinarjem BŠD Logatec za uporabo balinišča in prostorov, predvsem pa se zahvaljujemo zakoncema Jelki in Zvonetu  Kožman za pripravo in razdelitev hrane. Zahvaljujem se tudi igralcem ekipe Sever, ki so se na svoje stroške udeleževali tekem Medobčinske lige od aprila do septembra.

Stroški turnirja so bili pokriti iz prijavnine za ligo.

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024