Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Slovesnost ob dnevu slovenske policije in dnevu državnosti v Tacnu

Datum: 20.06.2012

Avtor/Vir: Gojo Kern

Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana, Policijska uprava Ljubljana, Klub upokojenih delavcev MNZ - Maksa Perca Ljubljana, Regionalni odbor IPA Ljubljana,  Območni policijski sindikat Ljubljana in Območnega  sindikata policistov Ljubljana so v sredo, 20. junija 2012 organizirali proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov teh organizacij in društev, ki je potekalo v prijetnem okolju športnega parka Policijske akademije v Tacnu.

Ob 11.00 uri se je pričela slovesnost v počastitev dneva policije in dneva državnosti v telovadnici Policijske akademije. Ob tej priložnosti sta direktor PU Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in generalni direktor policije Janko Goršek podelila priznanja policije delavcem policijskih enot z območja PU Ljubljana, predsednik PVD Sever Ljubljana Emerik Peterka pa znake osamosvojitve novim članom društva.

Na prireditvi so nastopili recitatorska skupina dijakov Gimnazije Šentvid pod vodstvom profesorice Danijele Bakovnik, ki je izvedla Literarni nokturno DOMOVINI ZA PRAZNIK, v zadnjem letu preminulih pesnikov Toneta Pavčka, Ivana Minattija in Janka Messnerja. Program je popestrila tudi glasbena skupina Sever.

Po uradnem delu programa je sledilo družabno srečanje.

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2023