Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Domžale

Datum: 05.04.2012

Avtor/Vir: Tone Habjanič

Člani PVD Sever Ljubljana, odbor Domžale smo se 5/4-2012 zbrali na občnem zboru.
Zbora članov so se udeležili tudi predsednik PVD Sever Ljubljana Emerik Peterka, sekretar Gojo Kern, ter predsednik območnega združenja Slovenskih častnikov Bine Kladnik.

V uvodnih besedah je vse navzoče člane in goste pozdravil predsednik odbora Domžale Maksimiljan Karba in podal dnevni red. Z minuto molka smo počastili spomin na pred nedavno umrlega člana ZS Mirka Juvana iz Domžal. Predsednik Karba je besedo prepustil Emeriku Peterki, ki je nanizal vrsto dogajanj iz preteklega leta. Ker je bilo 20. leto od osamosvojitve, je bilo toliko več proslav, spominskih komemoracij in športnih prireditev, na katerih so bili mnogi naši člani zelo dejavni in uspešni. Omenil je nekaj večjih proslav, katerih so se udeležili številčni člani, tako v Gotenici, Kopru, Holmecu, Dragomerju in Kamniku. Številno so bile obiskane tudi družabne igre in pohodi. Povedal je, da je trenutno v PVD Sever Ljubljana včlanjenih preko 1100 članov, da se število veča, kar je tudi prav. Omenil je, da vsa dogajanja lahko spremljamo na spletni strani društva. Gospod Emerik Peterka je podal tudi program dela društva za letošnje leto, kateri bo zaradi tako imenovane recesije in s tem manj finančnoih sredstev, tudi skrfomnejši. Planiranih je nakj proslav, usposabljanje praporščakov in športnih aktivnosti. Velika želja pa je, da bi pridobili nekaj sredstev iz okoliških občin, da bi s tem lažje nabavili tudi prapor odbora Domžale, ter nekaj veteranskih oblek za člane odbora Domžale.

Z nekaj besedami nas je nagovoril tudi predsednik OZ SČ gospod Bine Kladnik in poudaril, da je domžalsko območje zelo veliko, da zajema široko področje novonastalih občin, Mengeš, Trzin, Lukovica in Moravče iz katerih so njihovi člani. Spopadajo pa se z enakimi problemi kot v našem društvu.

Ob koncu se je predsednik Maksimiljan Karba vsem zahvalil za udeležbo, nakar je sledilo družabno srečanje.

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024