Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Skupščina Združenja Sever

Datum: 17.03.2012

Avtor/Vir: Anton Pozvek

V soboto 17. marca je bila v veliki dvorani Kulturnega doma Krško programska skupščina Zveze policijskih veteranskih društev Sever.

106 delegatov iz 12 policijskih veteranskih društev je obravnavalo in potrdilo poročilo o delu Združenja Sever finančno poročilo za leto 2011 ter poročilo nadzornega odbora in častnega razsodišča. Sprejeli so program dela Združenja in finančni načrt za 2012. Predsednik Združenja Sever Miha Molan je za najpomembnejše naloge v tekočem letu izpostavil izdajo kronologije dogodkov in aktivnosti organov za notranje zadeve v obdobju oktober 1990 – oktober 1991, pomoč društvom Sever pri izdaji publikacij na območju njihovega delovanja, vzpodbujanje izboljšanja vedenja šolske mladine o nastajanju slovenske države in obrambi njene suverenosti, pomoč članom pri uveljavljanju in ohranjanju že pridobljenih pravic vojnih veteranov ter žrtev vojne (svojci padlih in ranjeni policisti), krepitev sodelovanja s sorodnimi organizacijami v Sloveniji in tujini, organiziranje in udeležba na spominskih slovesnostih idr..

Skupščino so s svojo udeležbo počastili predstavniki ZVVS, ZSČ, ZDVIS, društva TIGR in podžupanja občine Krško v začasnem opravljanju funkciji župana. V kulturnem programu je nastopil pevski zbor Svoboda Brestanica.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024