Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Prvenstvo članov Sever v veleslalomu

Mariborsko Pohorje
Datum: 29.02.2012

Avtor/Vir: Anton Pozvek

V sredo 29. februarja je Policijska uprava Maribor v sodelovanju z PVD Sever Maribor, Policijsko akademijo in Združenjem Sever izvedla prvenstvo policije v veleslalomu 2012 za delavce Policije in MNZ ter člane Policijskih veteranskih društev Sever.

Tekmovanje je potekalo na progi POŠTELA, ki je imela 20 vratic in višinsko razliko 120 m. Tekme se je udeležilo 81 od 94 prijavljenih članov policijskih veteranskih društev Sever. Marljivi delavci SK Branik Maribor - Smučarska šola Pohorje, so v danih vremenskih in snežnih pogojih pripravili optimalno progo, ki je zdržala več kot 350 tekmovalcev. Na tekmi je bilo zelo malo odstopov in diskvalifikacij, odsotnost poškod pa kaže tudi na dobro pripravljenost tekmovalcev.

Zaključno slovesnost s podelitvijo medalj najboljšim posameznicam in posameznikom ter pokalov najboljšim trem ekipam je prizadevnemu organizacijskemu odboru pomagal izpeljati Športni center Pohorje d.o.o. Prijetno vzdušje v šotoru v smučarski areni Habakuk so soustvarjali tudi "Koranti 311« in živa glazba. 


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024