Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Srečanje članov odbora Kamnik

Datum: 20.05.2011

Avtor/Vir: Matjaž Ravnikar

Dne 20.05.2011 ob 16.00 uri smo se člani PVD Sever Ljubljana odbor Kamnik srečali na družabnem srečanju, ki je potekalo na prostoru Kinološkega društva Kamnik.

Prvič smo na naše srečanje povabili tudi naše boljše polovice, torej naše žene ali prijateljice. Kljub temu pa je še vedno večino članov na srečanje prišlo kar samih. Skupno se je srečanja udeležilo preko 80 ljudi, od tega skoraj 50 članov.

Poleg članov in njihovih sopotnikov se je srečanja udeležilo tudi večina povabljenih z območja Kamnika to so predsedniki veteranskih društev s katerimi imamo podpisano listino o sodelovanju in sicer predsednik ZZB V NOB Košir Matevž, predsednik društva Rudolf Maister Niko Pinterič, predsednik častnikov Jože Arko in predsednik zveze vojnih veteranov Kamnik – Komenda Zvonko Cvek. V imenu občine Kamnik pa se je srečanja udeležila tudi podžupanja občine Kamnik, sicer pa državna poslanka Julijana Bizjak Mlakar.

V uvodu je prisotne najprej pozdravil in povedal nekaj o delovanju odbora Kamnik in o sodelovanju z drugimi veteranskimi organizacijami in z lokalno skupnostjo predsednik odbora Kamnik. O delu PVD Sever Ljubljana v tekočem letu in kaj vse imamo v načrtu za naprej pa je predstavil sekretar društva Gojo Kern. V imenu veteranskih društev nas je pozdravil Zvonko Cvek. Na koncu pa je naše srečanje pozdravila tudi Julijana Bizjak Mlakar.

Po uradnem delu pa se je začelo družabno srečanje, kjer nas je zabavala glasbena skupina SEVER iz Kamnika, seveda ob dobri hrani in pijači. Hvala skupini Sever za dober nastop. Na oder pa je prišlo še nekaj članov ali njihovih spremljevalk, ki sicer ne nastopajo v skupni Sever, vendar za taka srečanja pa le znajo nekaj zaigrati ali zapeti.

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024