Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Vrhnika - Logatec

Datum: 09.09.2011

Avtor/Vir: Zdravko Godnjavec

Odbor Vrhnika – Logatec je dne 9.9.2011 med 16. in 24. uro organiziral letni Zbor članov v Športnem parku v Blatni Brezovici.

Zbora se je udeležilo skupaj 65 oseb, vštevši člane, žene in goste. Poskrbeli smo za odlično hrano, pijačo, glasbo in zabavo.

 

V uradnem delu zbora je predsednik  Zdravko Godnjavec  pozdravil prisotne in podal poročilo o delovanju Odbora v letošnjem letu ter povabil člane na prireditve in izlete, ki nas še čakajo v letošnjem letu. Gre za prireditev ob odhodu zadnjega vojaka, prireditev ob dnevu samostojnosti, komemoracijo ob dnevu mrtvih in izlet PVD Sever Ljubljana 1.12.2011.

 

Zbora so se poleg članov z ženami udeležili tudi poslanec DZ Jani Kikelj v vlogi predsednika ZB za vrednote NOB Vrhnika, župan občine Vrhnika g. Stojan Jakin, župan občine Borovnica g. Andrej Ocepek, župan občine Dragomer-Log g. Mladen Sumina, podpredsednika  PVD Sever Ljubljana g. Tomo Čas in Ivan Škulj, predsednik sosednega odbora Vič g. Sašo Šraj, medtem ko se je župan občine Logatec pismeno opravičil.

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024