Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Programsko-volilna skupščina društva

Datum: 17.03.2011

Avtor/Vir: Gojo Kern

17. marca ob 17. uri je bila v Policijski akademiji v Tacnu redna letna¸ programsko-volilna skupščina PVDS Ljubljana.

Skupščine se je udeležilo 29 delegatov, vsi člani izvršnega odbora, 11 dobitnikov priznanj in številni gosti - ga. Julijana BIZJAK MLAKAR, podžupanja občine Kamnik in poslanka DZ, g. Janko HEBERLE v imenu, MO ZZB V NOB Ljubljana, g. Marko TRAMPUŠ, OZVVS Domžale, g. Anton VOVKO, OZVVS Kočevje, g. Janez BENKOVIČ, OZVVS Kamnik – Komenda, g. Dušan PRESETNIK, OZVVS Ljubljana, g. Rudi IVANČIČ, pomočnik direktorja PU Ljubljana, g. Miha BUTARA, predsedstvo SČ, Alojzij KLANČIŠAR, PVDS Zasavje.

Med dve urnim zasedanjem smo pregledali delo društva v preteklem letu in se dogovorili o aktivnostih v letu 2011. Delegati so poročila za 2010 in programe za 2011 soglasno sprejeli.

Delegati so izvolili tudi novo vodstvo društva, za predsednika so izvolili Emerika Peterka, za podpredsednike dr. Tomaža Časa, Zvoneta Logarja in Ivana Škulja, ter za sekretarja Gojislava Kerna.

Izvolili so tudi nove člane nadzornega odbora in sicer Antona Pozveka, Janeza Roma in Marijo Čas, častnega razsodišča Milana Makovca, Slavka Smrekarja in Simona Kladnika, ter člane komisije za statutarna, finančna, kadrovska in organizacijska vprašanja Andreja Rupnika, Marjana Antončiča in Draga Kupnika.


Ob tej priložnosti je predsednik PVDS Ljubljana Emerik Peterka podelila 2 srebrna Znaka Sever za delov v Združenju Sever in 7 srebrnih in 2 bronasta Znake osamosvojitve novim članom našega društva.

Nekaj utrinkov s srečanja:

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024