Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Kočevje-Ribnica

Datum: 22.04.2011

Avtor/Vir: Franc Novak

V petek 22. aprila 2011 je bilo v Restavraciji Marof, v Kočevju – Rožna ulica 39, organizirano družabno srečanje članov PVD Sever Ljubljana, Odbor Kočevje - Ribnica.

Na srečanju se nas je zbralo 56; poleg nas članov so se povabilu odzvali tudi člani OZVVS Kočevje, župan Občine Loški Potok Janez Novak ter komandir PP Kočevje Matjaž Koprivšek in komandir PP Ribnica Peter Kotar. 

Predsednik odbora Franc Novak je pozdravil vse prisotne ter na kratko predstavil aktivnosti odbora v  preteklosti in plan za delo v bodoče. Besedo je nato predal predsedniku društva  PVD Sever Ljubljana Emeriku Peterki, kateri je predstavil  poročilo o delu celotnega društva za preteklo leto in program dela oziroma zastavljene cilje za leto 2011. Poudaril je, da bo ena pomembnejših prireditev društva v letošnjem letu odkritje spominskega obeležja v Gotenici. Vse člane je pozval k čim številčnejši udeležbi.

Glede na to, da je volilno leto mandat poteče tudi predsedniku odbora.Pobud in predlogov za novega predsednika ni bilo, zato so vsi prisotni  člani potrdili še en mandat dosedanjemu predsedniku Francu Novaku, potrjen pa je bil mandat tudi podpredsedniku odbora Jožetu Poštraku.  

Župan občine Loški Potok Janez Novak se je odločil, da bo občina prispevala denar za nakup ene veteranske uniforme, za kar se mu je predsednik odbora Novak iskreno zahvalil.

Prisotne je nagovoril tudi predsednik OZVVS Kočevje Anton Vovko in na kratko predstavil sodelovanje med OZVVS Kočevje in Odborom Sever Kočevje - Ribnica. Zahvalil se je za sodelovanje in izrazil željo po nadaljnjem sodelovanju.

Po končanem uradnem delu je sledila večerja in kramljanje med vsemi prisotnimi.

Nekaj utrinkov iz uradnega dela je zabeležil Zdenko Žepohar.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024