Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Srečanje članov odbora Vič

Datum: 28.01.2011

Avtor/Vir: Sašo Šraj

Dne 28.01.20011 smo se člani odbora PVD Sever Ljubljana Vič udeležili srečanja pri Čotu na Pijavi gorici.

V uvodnem delu je predsednik odbora  podal  poročilo o izvedenih aktivnostih in  delu odbora v preteklem letu 2010, predstavljen pa je bil tudi program dela za leto 2011. Zbrane je nagovoril tudi predsednik društva PVD Sever Ljubljana Emerik Peterka, ki je prav tako predstavil  poročilo o delu celotnega društva za preteklo leto in programu dela oziroma zastavljenih ciljih za leto 2011. Slednji je tudi poudaril, da v letošnjem letu poteče mandat vodstvu društva kakor tudi članom komisij, zato naj se člani v čim večjem število odzovejo na razpisano kandidaturo z izpolnjenimi izjavami.

Ker mandat poteče tudi predsedniku odbora je bil ponujen odstop, vendar le ta ni bil sprejet. Pobud in predlogov za novega predsednika ni bilo zato so vsi prisotni  člani  potrdili še en mandat dosedanjemu predsedniku s tem, da sta bila izvoljena še podpredsednika Mihelič Igor in Štefan Bočkor.  

Po končanem uradnem delu je sledila večerja z znanimi dobrotami gostilne Čot , sami člani pa smo med seboj izmenjali veliko mnenj in predlogov, ki bi lahko pozitivno vplivali na delovanje društva v prihodnjem obdobju.

Samo razpoloženje na srečanju pa je razvidno iz priloženih fotografij.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024