Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Prejem nagrade Josipa Jurčiča

Datum: 27.05.2011

Avtor/Vir: Andrej Škrajnar

Občina Ivančna Gorica  je 27. maja 2011 na Krki organizirala slovesnost ob občinskem prazniku.

Na prireditvi so podelili tudi občinska priznanja in nagrade najbolj zaslužnim posameznikom in skupinam ljudi, ki so k razvoju in ugledu občine prispevali največ.. Med prejemniki je bil tudi PVD Sever Ljubljana, Pododbor Ivančna Gorica, kateremu je bila podeljena nagrada Josipa Jurčiča.

Slavnostni govornik župan Občine Ivančna Gorica Dušan Strnad je v svojem govoru med drugim poudaril, da  je praznovanje Občinskega praznika letos še posebej slovesno. Prvi razlog je podelitev enega najvišjih občinskih priznanj, ki ga prejme Pododbor PVD Sever Ivančna Gorica. Ob 20. Letnici Slovenske države se želi Občina zahvaliti vsem policistom, ki so Slovencem, skupaj s člani Združenja veteranov vojne za Slovenijo priborili uresničitev tisočletnih sanj o samostojni državi Sloveniji.

Drugi razlog pa je slovesno odprtje novih prostorov Osnovne šole na Krki.

Na slavnostni podelitvi, katere sta se iz PVD Sever Ljubljana udeležila še predsednik Emerik Peterka in podpredsednik dr. Tomaž Čas, sta Jurčičevo nagrado v imenu Pododbora Ivančna Gorica prevzela predsednik Andrej Škrajnar in praporščak Ivan Drobnič.

Po podelitvi nagrad je sledilo še slovesno odprtje novih prostorov Osnovne šole in vrtca, ter skupna pogostitev z zabavnim programom.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024