Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Srečanje v Tacnu

Datum: 30.06.2009

Avtor/Vir: Anton Pozvek

Policijska uprava Ljubljana, Policijsko veteransko društvo SEVER Ljubljana, Klub upokojenih delavcev MNZ - Maksa Perca Ljubljana, Regionalni odbor IPA Ljubljana in Območni policijski sindikat Ljubljana so v torek, 23. junija 2009 organizirali proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov teh organizacij in društev, ki je potekalo v prijetnem okolju športnega parka Policijske akademije v Tacnu.
Prireditev je potekala po naslednjem programu:

Ob 10.00 uri - tehnični zbor, na katerem so svojo opremo razstavile Letalska policijska enota, Specializirana enota za nadzor državne meje, Postaja konjeniške policije Ljubljana in Policijska postaja vodnikov službenih psov Ljubljana;

Ob 10.30 uri - slovesnost v počastitev dneva policije in dneva državnosti v telovadnici Policijske akademije. Ob tej priložnosti sta direktor PU Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in v.d. generalnega direktorja policije Janko Goršek podelila priznanja policije delavcem policijskih enot z območja PU Ljubljana, predsednik PVD SEVER Ljubljana Emerik Peterka pa znake osamosvojitve novim članom društva. Na prireditvi so nastopili recitatorka Jerca Merzel, vokalna skupina KRILA in Partizanski pevski zbor, program pa je povezovala voditeljica Maja Adlešič;

Od 12.00 ure dalje - Po uradnem delu programa je sledilo družabno srečanje. Za golaž,  jei z žara in ohlajeno pijačo je poskrbelo gostinsko podjetje Čop s.p., za zabavo in ples pa je skrbel ansambel SREČA.

Kljub obilnemu deževju se je skoraj 600 udeležencev zabavalo do poznih popoldanskih ur. Na koncu smo se razšli z željo, da bodo tovrstna praznovanja na območju PU Ljubljana postala tradicionalna.

Nekaj fotografskih utrinkov:

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024