Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Ribiško tekmovanje Ptuj

Datum: 14.08.2009

Ribiško tekmovanje Ptuj 2009

Avtor: Milenko BAJAT

V počastitev praznika MO Ptuj je je OZVVS Ptuj 1. avgusta izvedla tekmovanje v ribolovu, ki se ga je udeležila tudi ekipa našega društva. Tekmovanje se je odvijalo v prelepem poletnem vremenu. Po prijavi ekip in žrebanju mest za tekmovanje je ob 9.00 uri potekala svečana otvoritev, na kateri so vse prisotne pozdravili predsednik OZVVS Ptuj Stanko Žitnik, predsednik ZVVS Janez Pajer in podžupan mestne občine Ptuj Mirko Kekec.
Zaradi velikega števila ekip se je tekmovanje odvijalo v treh sekcijah - dve sekciji na Ptuju pri starem in novem ribniku ter sekcija pri ribniku v Prvencih. Ribiška sreča je bila različna, kar se lahko vidi po rezultatih - od nekaj gramov pa do nekaj deset kilogramov nalovljenih rib.

Po končanem tekmovanju se nam je pridružil tudi župan MO Ptuj dr. Štefan Čelan, ki je skupaj s predsednikom ZVVS Janezom Pajerjem in predsednikom OZVVS Ptuj Stanetom Žitnikom podelil medalje in pokale najboljšim posameznikom in ekipam, najboljši tuji ekipi in ljubiteljem narave (tisti, ki so imeli najbolj skromen ulov).

Ekipa PVD SEVER Ljubljana je zasedla prvo mesto med ekipami društev SEVER, v skupni razrvstitvi pa enajsto mesto med 43 ekipami.

Ob tekmovanju je potekalo tudi družabno srečanje in klepet o tem, da se naslednje leto spet dobimo.

Rezultati in foto utrinki:

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024