Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zaključni balinarski turnir

Datum: 21.09.2009

ZAKLJUČNI BALINARSKI TURNIR – VRHNIKA 19. 9. 2009

Avtor: Miran ŠTUPICA

Ekipa PVD SEVER LJ Odbor Vrhnika-Logatec je letos zelo uspešno nastopala v medobčinski balinarski ligi. Na koncu lige je zasedla odlično 3. mesto in na zaključnem turnirju na Vrhniki 19.9.2009 prejela lep pokal.
Ekipo so sestavljali Zdravko GODNJAVEC, Toni KOLER, Sašo ŠRAJ, Andrej TORKAR in Miran ŠTUPICA. Na nekaj tekmah so nas okrepili še balinarji iz vrst Policije in sicer Matevž PLESTENJAK iz PP Vrhnika, sicer igralec superligaša SLOGA Ljubljana in Gregor MOLIČNIK, policist PP Logatec, igralec superligaša PLANINA Kranj. Na vseh tekmah pa je zelo dobro nastopal še Slavko PETROVIČ iz Logatca, kateri sicer ni član našega odbora, gre pa za našega dolgoletnega prijatelja ter balinarja BŠK Logatec.

Ekipa PVD SEVER LJ odbor Vrhnika-Logatec je 19.9.2009 na zaključnem turnirju 11-ih ekip na Vrhniki zasedla 4. mesto, kar je bilo dovolj za skupno 3. mesto. Za ekipo so nastopili: Zdravko GODNJAVEC, Sašo ŠRAJ, Janez PETKOVŠEK in Miran ŠTUPICA.

Nnastopanje naše ekipe je zelo pripomoglo k prepoznavnosti naše veteranske organizacije. Na vseh tekmah in na zaključnem turnirju je ekipa vseskozi nastopala v enotnih majicah z logotipom PVD SEVER. Tako smo člani lahko neposredno mnogim »nevednežem« pojasnili našo vlogo med osamosvojitvenimi procesi ter samo osamosvojitveno vojno za Slovenijo.


Foto utrinki:

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024