Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Srečanje Kamnik

Datum: 01.03.2008

SREČANJE ČLANOV PVDS LJUBLJANA – ODBOR KAMNIK

VOLČJI POTOK - 16.2.2008

Avtor: Ravnikar Matjaž

V soboto 16.02.2008 ob 17.00 uri smo v domu Krajevne skupnosti Volčji potok priredili srečanje članov PVD Sever Ljubljana – odbor Kamnik.  Na srečanje  so bili vabljeni tudi župana občine Kamnik in Komenda, komandir PP Kamnik, predsednik ZZB Kamnik, predsednik OZVVS Kamnik, predsednik OZ slovenskih častnikov Kamnik in predsednik društva Rudolf Maistr, podružnica Kamnik. Srečanja se je udeležilo 33 članov, skupaj s povabljenimi gosti.

Predsednik odbora Kamnik  Matjaž Ravnikar je pozdravil vse udeležence srečanja, predvsem goste, ki so se udeležili srečanja in predstavil dnevni red.

Podpredsednik PVD Sever Ljubljana Ivan Škulj in sekretar društva Gojislav Kern sta predstavila poročilo o delu društva v letu 2007 in program dela za leto 2008. Seznanila sta nas tudi z načinom financiranja društva, problematiko neplačevanja članarine. Oba predstavnika izvršnega odbora PVD Sever Ljubljana sta tudi odgovarjala na vprašanja prisotnih.

Udeležence so pozdravili podžupan občine Kamnik g. Rudolf Pfajfar, predsednik zveze borcev Kamnik g. Matevž Košir in  predsednik društva Rudolf Maistr, podružnica Kamnik g. Nikolaj Pinterič.

Podeljen je bil srebrni znak osamosvojitve Združenja SEVER novo sprejetemu članu Borisu Peterki. Prav tako je bil ob tej priložnosti podeljen znak »Za Slovenijo« Lisec Janezu.

Po uradnem srečanju smo pojedli golaž, ki ga je odlično pripravil naš član Ivan Brinovec. Na pikanten golaž pa je sedla tudi ravno prav ohlajena pijača. Najbolj vztrajni smo na srečanju ostali, ko se je noč premaknila že v naslednji dan. Ob  koncu pa bi se posebej zahvalil dolgoletnemu predsedniku odbora Sever Kamnik g. Simonu Kladniku, ki je kot domačin in odgovorni v KS Volčji potok zagotovil brezplačne prostore v katerih imamo v zadnjih letih tudi največkrat srečanja.

Nekaj utrinkov s srečanja:

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024