Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Občni zbor OZZVS Logatec

Datum: 15.04.2008

OBČNI ZBOR OZZVS LOGATEC - 5.4.2008

Avtor: Zdravko GODNJAVEC
    

V soboto 5.4.2008 ob 18. uri sta se predsednik Odbora Sever Vrhnika – Logatec Zdravko Godnjavec in predsednik Pododbora Logatec Branko Berzin udeležila rednega letnega občnega zbora OZ VVS Logatec, ki je bil v Veteranskem centru v Logatcu.

Občnega zbora se je udeležilo 80 veteranov in okoli 10 gostov. Zdravko Godnjavec je v imenu PVDS Ljubljana in Odbora Vrhnika-Logatec pozdravil prisotne, na kratko opisal delovanje našega odbora v zadnjem letu ter podal pobudo po podpisu »Izjave o sodelovanju« z OZ VVS Logatec. Povedal je, da smo podobno izjavo že podpisali z veterani OZ VVS Vrhnika-Borovnica, ki je prinesla pozitivne rezultate in opazno boljše sodelovanje teh veteranskih organizacij. Zboru je zaželel uspešno izvedbo občnega zbora.

Občni zbor je omenjeno pobudo obravnaval in sprejel sklep, da se v letošnjem letu podpiše »Izjava o sodelovanju« med Odborom Sever Vrhnika – Logatec in OZ VVS Logatec. Za izvedbo sta zadolžena oba predsednika.

OZVVS Logatec bo v Veteranskem centru v Logatcu organiziral športno ligo v različnih športih, v kateri naj bi sodelovale vse veteranske organizacije iz Idrije, Logatca in Vrhnike. K udeležbi so povabili tudi veterane Sever.

Po občnem zboru je bilo ob zakuski tovariško srečanje veteranov.

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024