Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Srečanje članov PVDS Ljubljana-odbor Vič

Datum: 07.12.2007

SREČANJE ČLANOV PVDS LJUBLJANA – ODBOR VIČ

ZAKLANEC - 7. 12. 2007

Avtor: Šraj Sašo

Datum: 9.12.2007

V petek, dne 7.12.2007 je bilo v gostinskem lokalu Škof v Zaklancu pri Horjulu tradicionalno prednovoletno srečanje članov PVD Sever Ljubljana - odbor Vič. Srečanja se je udeležilo 40 članov.

Predsednik odbora Sašo Šraj jih je seznanil o delu društva v letu 2007 ter predstavil naloge, ki jih je potrebno še opraviti. Člani na poročilo niso imeli pripomb, predlagano pa jim je bilo, da se tudi sami aktivneje vključujejo v delovanje društva oziroma izpolnjevanje letnega programa aktivnosti.

Program dela za leto 2008 vsebuje več nalog, ki jih bo potrebno opraviti tako v odboru kakor tudi v društvu. Več poudarka je dano tudi sodelovanju z drugimi odbori PVDS Ljubljana in s sorodnimi društvi.

Podeljen je bil bronasti osamosvojitveni znak Združenja SEVER novo sprejetemu članu Robertu Oblaku, predvidena pa je bila tudi podelitev srebrnega znaka članu Blagoji Saviču, ki pa je svoj izostanek predhodno opravičil.

Vabilu na srečanje so se odzvali tudi nekateri gostje in sicer v imenu Odbora Vrhnika in Logatec  predsednik odbora Zdravko Godnjavec in podpredsednik Miran Štupica, v imenu IO PVDS Ljubljana pa sekretar društva Gojislav Kern, ki je podal nekaj izhodišč o delu društva, opozoril pa je tudi na neredno plačevanje članarine s strani nekaterih članov.

Po zaključenem uradnem delu je predsednik Šraj vsem članom in njihovim družinskim članom zaželel veliko sreče, zdravja in uspehov v letu 2008. Druženje se je nadaljevalo ob kapljici rujnega in okusni  hrani, za kar je poskrbelo osebje lokala Škof. Razšli smo se z željo, da se sestanemo tudi naslednje leto.

Nekaj utrinkov s srečanja:

Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024