Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Letni zbor PVD Sever Ljubljana - odbora Vrhnika-Logatec

Datum: 14.06.2024

Avtor/Vir: Ivan Škulj

Letni zbor članov PVD Sever Ljubljana, odbora Vrhnika – Logatec smo organizirali v petek, dne 14. junija 2024 ob 17. uri v Športnem parku Blatna Brezovica. Zbora se je udeležilo okoli 50 članov odbora, nekateri z ženami. Skupaj je bilo prisotnih 67 oseb.

 

Poleg članov odbora so se zbora kot gostje udeležili: predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever dr. Tomaž Čas, predsednik PVDS Ljubljana mag. Darko Repenšek,  pomočnik direktorja PU Ljubljana Mirko Nunič, načelnik PP Vrhnika Vladimir Adam, načelnik PP Logatec Miha Ajtnik, podžupan Občine Vrhnika Mirko Antolovič, predsednik pokrajinskega sveta ZZB za Notranjsko in predsednik  ZB za vrednote NOB Borovnica Matjaž Ocepek, predsednik OZVVS Vrhnika Borovnica Jože Zorman in sekretar Jože Molk ter predstavnik ZZB Vrhnika Teofil Bizjak.

V uradnem delu zbora članov je predsednik Odbora Vrhnika Logatec Rajko Pirc pozdravil vse prisotne, predstavil dnevni red zbora in podal poročilo o delu v letu 2023. V nadaljevanju je podpredsednik PVD Sever Ljubljana in član odbora Vrhnika Logatec Ivan Škulj predstavil izvedene aktivnosti v prvem polletju 2024 in naloge, ki člane odbora še čakajo v drugem polletju letu 2024. Člane je pozval, da se dogodkov udeležijo v čim večjem številu.

 

Predsednik PVD Sever Ljubljana mag. Darko Repenček je v nadaljevanju predstavil  ključne aktivnosti društva in Odbora Vrhnika Logatec in pohvalil delo odbora in se zahvalil predsedniku Pircu za njegovo aktivnost in lepo organiziran zbor članov.

 

Po krajših nagovorih Tomaža Časa, Mirka Nuniča, Mirka Antoloviča, Matjaža Ocepka in Jožeta Zormana smo zaključili z uradnim delom in nadaljevali z družabnim srečanjem.

 

Za kulturno popestritev zbora je poskrbel pevec Marjan Zgonc, ki je ob začetku zapel himno Republike Slovenije, nato pa med zborom še nekaj pesmi.

 

Foto Martin Šalehar.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024