Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Ljubljana

Datum: 28.03.2024

Avtor/Vir: Rado Kerč

V sredo, 28. marca 2024 smo v veliki predavalnici Policijske akademije v Tacnu izvedli redni letni zbor članov PVD Sever Ljubljana, Odbor Ljubljana. Prisotnih je bilo 38 članov.

 

Predsednimk odbora Rado Jože Kerč je predstavil poročilo o opravljenem delu odbora v letu 2023. Do združitve dotedanjih odborov Ljubljana in Ministrstvo za notranje zadeve, v enotni odbor Ljubljana je priđšlo na skupščini društva PVD Sever Ljubljana 19. marca 2024. V nadaljevanju je predsednik odbora člane seznanil s program dela za letošnje leto. Predsednik PVD Sever Ljubljana mag. Darko Repenšek je predstavil novosti Statuta PVD sever Ljubljana, ki so bile sprejete na skupščini društva. Predstavil je tudi aktivnosti, ki čakajo člane društva v letošnjem letu.

 

V nadaljevanju se je predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever dr. Tomaž Čas navzočim zahvalil za opravljeno delo v preteklem letu in se pridružil razmišljanju mag. Darka Repenška o pomenu aktivnosti, ki čakajo društvo v letošnjem letu.

 

Po uradnem delu je Branko Celar na zelo zanimiv način predstavil svojo knjigo Slovenske meje v treh zgodovi nskih obdobjih.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024