Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Srečanje z vodstvom Policijske uprave Ljubljana

Datum: 15.11.2023

Avtor/Vir: Ivan Škulj

Na pobudo predsednika PVD Sever Ljubljana in v dogovoru z direktorjem PU Ljubljana, smo se predsednik mag. Darko Repenšek in podpredsednika Tomaž Pečjak in Ivan Škulj,  dne 15. 11. 2023 ob 13. uri v prostorih Policijske uprave Ljubljana sestali z vodstvom PU Ljubljana in sicer direktorjem Tomislavom Omejcem, pomočnikom direktorja Mirkom Nuničem in vodjo Službe direktorja Alešem Marnom.

Namen srečanja je bil formalno spoznavne narave (glede na kadrovske zamenjave na obeh straneh) in v nadaljevanju tudi  delovne narave s ciljem učinkovitega medsebojnega sodelovanja.

 

Predsednik PVD Sever Ljubljana mag. Darko Repenšek je predstavil naše dosedanje sodelovanje s PU Ljubljana in med drugim predlagal v prihodnosti tudi sodelovanje v obliki informiranja čim večjega števila policistov o pomenu in vlogi milice in policije v osamosvojitvenih procesih bodisi s predavanji ali razstavami (ali oboje).

 

Direktor PU Ljubljana Tomislav Omejec je pozdravil medsebojno sodelovanje in je izrazil pripravljenost skupaj s sodelavci sodelovati tudi v bodoče.

 

Poleg že ustaljenih oblik sodelovanja bomo konkretne naloge dogovorili na skupnih srečanjih – sestankih v bodočnosti, ki bodo usklajene tudi s Sporazumom o medsebojnem sodelovanju med MNZ, Policijo in ZPVD Sever in Letnim programom medsebojnega sodelovanja.

 

Vsi smo se strinjali, da je sodelovanje med PU Ljubljana in PVD Sever Ljubljana odlično in da ga bomo v prihodnosti še nadgradili.

 

Predsednik Repenšek je ob zaključku srečanja direktorju Omejcu podaril avtorsko knjigo Povezani (tudi) skozi šport.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024