Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

PROSLAVA IN POHOD V TUHINJU

Datum: 07.10.2023

Avtor/Vir: Ivan Brinovec

Na povabilo OZVVS Kamnik-Komenda smo se v soboto dne 07.10.2023 ob 11.00 uri udeležili proslave pri spominskem obeležju OZVVS v kraju Golice v Tuhinjski dolini, Občina Kamnik.

Tradicionalno na ta dan organiziramo tudi pohod veteranov obeh veteranskih organizacij PVD SEVER Ljubljana Odbora Kamnik-Komenda in OZVVS Kamnik-Komenda. Letos je bil naš odbor organizator pohoda. V ta namen smo se ob 08.00 uri zbrani pohodniki v Golicah, ter odšli na pohod, katerega je po okoliških vaseh in poteh vodil naš član Miro KADUNC. Pohod je potekal čez vas Češnjice na Črni vrh nad Kozjakom, kjer smo imeli postanek pri RESNIK Tončki in manjšo zakusko (sem financiral osebno). Od tu pa nazaj v Golice, kjer smo se pravočasno udeležili proslave.

 

Pohoda se je udeležilo 7 članov PVD SEVER našega Odbora, proslave pa skupno 11 članov našega Odbora Kamnik-Komenda. S praporom je bil naš praporščak Andrej ŠTIFTAR. Slavnostni govornik je bil podžupan Občine Kamnik Anton PIRC.

 

Po proslavi smo se udeležili skupnega kosila veteranov obeh veteranskih organizacij v Okrepčevalnici Mežnar v Zgornjem Tuhinju.

 

Foto: Igor Kanižar, Janko Brinovec


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024