Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Vojna ujma v Sloveniji

Datum: 07.08.2023

Avtor/Vir: Mag. Darko Repenšek

Cenjene članice in člani PVD Sever Ljubljana.

 

Kot večina območja naše države je bilo v minulih dneh na udaru vodne ujme tudi obsežno območje našega društva. Številni ste bili angažirani pri reševanju svojega premoženja, številni  smo pomagali  pomoči potrebnim.  Upam, da ste vsi člani zdravi in brez poškodb preživeli te apokaliptične dni. Predvidevam pa, da ste nekateri utrpeli tudi škodo na  vašem premoženju. Meni najpomembnejše so bivalne površine.

Društvo bo  poskušalo  najbolj prizadetim in pomoči najbolj potrebnim članicam in članom pomagati v obsegu ter na način, kolikor je to v naši moči in kot nam to omogočajo ter dovoljujejo predpisi. Tako finančno kot materialno.

 

Zato tiste, ki ste v preteklih dneh utrpeli pomembno škodo ali ste bili kakorkoli prizadeti pozivam, da nas po tehtnem premisleku in presoji o tem obvestite. Na naslov društva info@drustvo-sever-lj.si nam pošljite pisno zaprosilo oz. vlogo za pomoč, kar utemeljite tudi s fotografijami in opisom stanja prizadetosti. V vlogi  za pomoč navedite natančne podatke prosilca (ime, priimek, naslov, odbor,  davčno št.  in št. TRR z banko). Sporočite nam tudi, če vi ali vaši najožji svojci rabijo kakršnokoli  pomoč v obliki denimo oblačil, obutve, posteljnine, pohištva...). Glede na odziv bomo v prihodnjih dneh poskušali vzpostaviti mrežo tovrstne pomoči preko našega društva.

 

Spoštovane, spoštovani. V slogi je moč, dokazana solidarnost Slovenk in Slovencev bo zmagala tudi tokrat. Zato strnimo vrste, kot to policijski vojni veterani zmoremo in znamo.

 

Želim vam mirne dni. 

 

Mag. Darko Repenšek

PREDSEDNIK


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024