Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Letni zbor članov odbora Vrhnika-Logatec in volitve novega predsednika

Datum: 30.06.2023

Avtor/Vir: Ivan Škulj

Letni zbor članov PVD Sever odbora Sever Vrhnika – Logatec smo organizirali v petek, dne 30. junija 2023 ob 16. uri v Športnem parku Blatna Brezovica. Zbora se je udeležilo 62 članov odbora, nekateri z ženami. Skupaj je bilo prisotnih 76 oseb.

 

Poleg članov odbora so se zbora kot gostje udeležili: predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever dr. Tomaž Čas, predsednik PVDS Ljubljana mag. Darko Repenšek, predsednik ZB za vrednote NOB Vrhnika Miran Štupica ter predsednik in sekretar OZVVS Vrhnika Borovnica Jože Zorman in Jože Molk.

V uradnem delu zbora članov je podpredsednik  PVD Sever Ljubljana in član odbora Vrhnika Logatec Ivan Škulj pozdravil vse prisotne, predstavil dnevni red tega zbora in aktivnosti v letošnjem letu kakor tudi naloge, ki člane odbora še čakajo v letu 2023.

 

V drugem osrednjem delu zbora je predsednik PVD Sever Ljubljana Repenšek predstavil aktivnosti društva po odstopu Zdravka Godnjavca z mesta predsednika odbora. Izpeljani so bili vsi formalni postopki v skladu s statutom za transparentno in demokratično imenovanje novega predsednika. Kot kandidat za predsednika je bil predstavljen Rajko Pirc, ki je bil nato z javnim glasovanjem izvoljen za predsednika Odbora Vrhnika Logatec.

 

Repenšek je v nadaljevanju opisal uspešno delo Zdravka Godnjavca kot predsednika in njegov doprinos tako v Odboru kakor tudi v društvu PVD Sever Ljubljana. Godnjavcu smo se zahvalili s priložnostnim darilom (kristalna vaza s posvetilom), Rajku Pircu pa zaželeli uspešno delo.

 

Po krajših nagovorih Zdravka Godnjavca, Rajka Pirca, Tomaža Časa in Jožeta Zormana smo zaključili z uradnim delom in nadaljevali z družabnim srečanjem.

 

 

Foto: Martin Šalehar


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024