Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Slovesnost ob dnevu državnosti in dnevu slovenske policije

Datum: 14.06.2023

Avtor/Vir: Gojo Kern

Ob dnevu državnosti in dnevu slovenske policije smo Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana, Policijska uprava Ljubljana, Klub upokojenih delavcev MNZ - Maksa Perca Ljubljana, Regionalni klub IPA Ljubljana in Območni policijski sindikat Ljubljana, v sredo, 14. junija 2023 organizirali proslavo in družabno srečanje aktivnih in upokojenih delavcev policijskih enot z območja Policijske uprave Ljubljana in članov teh organizacij in društev, ki je potekalo Policijski akademiji v Tacnu.

Ob 11.00 uri se je pričela slovesnost v telovadnici Policijske akademije. Uvodni pozdrav je imel direktor Policijske uprave Ljubljana Damjan Petrič, osrednji govorec pa je bil mag. Robert Ferenc, namestnik vršilca dolžnosti generalnega direktorja policije. V imenu PVD Sever je prisotne nagovoril tudi predsednik društva mag. Darko Repenšek.

 

Po govorih sta Damjan Petrič in mag. Robert Ferenc podelila priznanja policije delavcem policijskih enot z območja PU Ljubljana.

 

Po podelitvi priznanj policije sta predsednik PVD Sever Ljubljana mag. Darko Repenšek in predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever dr. Tomaž Čas članom našega društva, za dolgoletno uspešno delovanje Združenja Sever, podelila priznanja Združenja Sever. Zlati znak Sever je prejel Igor Mihelič, srebrni znak Sever je prejela Marija Čas, bronast znak Sever so prejeli Drago Kolar, Miro Kadunc in Igor Stošič, srebrni znak Praporščak pa so prejeli Milan Bračun, Željko Lavrič in Marjan Prah Podborški. Zlatko Pincolič in Janko Skebe   sta prejela srebrni Znak osamosvojitve, ki se podeljuje novo sprejetim  članoma društva.

 

Po slovesnosti je v jedilnici Policijske akademije potekalo družabno srečanje.

 

Foto: PU Ljubljana


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024