Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Slovesnost ob dnevu državnosti v Kamniku

Datum: 23.06.2023

Avtor/Vir: Ivan Brinovec

Na povabilo Občine Kamnik smo se veterani PVD SEVER Ljubljana Odbora Kamnik-Komenda na dvorišču Mekinjskega samostana Občina Kamnik v petek,  23. junija 2023 ob 20.30 uri udeležili proslave ob državnem prazniku Dnevu državnosti. PVD Sever Ljubljana naš Odbor Kamnik-Komenda na proslavi sodeluje kot soorganizator proslave. Pozdravni nagovor je imel letos predsednik OZVVS Kamnik - Komenda Zvone CVEK.

Slavnostni govornik je bil župan Občine Kamnik Matej SLAPAR. Proslave se je udeležil tudi poslanec državnega zbora in predsednik NSI Matej TONIN.

 

Spominski venec od župana sta prevzela predstavnika veteranskih društev OZVVS in PVD SEVER Odbor Kamnik-Komenda in je bil položen k skupnemu spominskemu obeležju na Maistrovi ulici v Kamniku pri avtobusni postaji.

 

Na proslavi je bilo prisotnih 16.članov PVD Sever Ljubljana Odbora Kamnik-Komenda (v glavnem vsi v svečanih ali športnih uniformah), s praporom pa je bil naš praporščak Andrej ŠTIFTAR. Po proslavi je bila krajša pogostitev v prostorih samostana.

 

Več si lahko ogledate na spletni strani Občine Kamnik na povezavi:

https://www.kamnik.si/objava/785273


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024